Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE je jedan od najnovijih Smart Set Top Box tvrtke koji pruža digitalnu tehnologiju emitiranja za TV korisnike. Najvažniji lik NOSE-a je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Unutar plastičnog poklopca nalazi se metalni kofer koji se koristi za sprečavanje pregrijavanja proizvoda.

Naziv projekta : NOSE Set Top Box, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.