Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Televizija Pod Vodstvom

XX265

Televizija Pod Vodstvom Plastični dizajn ormara razlikuje se od konvencionalnih modela s ukupnom teksturom i sjajnom površinom lijevo ispod zaslona za logotip i vizualnu iluziju. Ovisno o BMS metodi izrade, model je vrlo isplativ dok istovremeno ima smisla za dizajn. Dizajn stalka za stol ima kontinuirani oblik koji struji od leđa do publike kroz kromiranu traku s efektima. Dakle, i dizajn ormara i dizajn postolja međusobno se nadopunjuju.

Naziv projekta : XX265, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

XX265 Televizija Pod Vodstvom

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.