Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Žlica

Balance

Drvena Žlica Idealno oblikovana i uravnotežena za kuhanje, ova ručno izrezbarena žlica iz stabla kruške bio je moj pokušaj redefiniranja dizajna posuđa koristeći jedan od najstarijih materijala koji koristi čovječanstvo, drvo. Zdjelica sa žlicom bila je izrezbarena asimetrično da stane u kut posude za kuhanje. Ručka je oblikovana s suptilnom krivuljom, što čini idealan oblik za korisnika s desnicom. Traka purpurnog umetka dodaje malo karaktera i težine dijelu žlice na ručici. A ravna površina na dnu drške omogućava da žlica sama stoji na stolu.

Naziv projekta : Balance, Ime dizajnera : Christopher Han, Ime klijenta : natural crafts by Chris Han.

Balance Drvena Žlica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.