Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Žlica

Balance

Drvena Žlica Idealno oblikovana i uravnotežena za kuhanje, ova ručno izrezbarena žlica iz stabla kruške bio je moj pokušaj redefiniranja dizajna posuđa koristeći jedan od najstarijih materijala koji koristi čovječanstvo, drvo. Zdjelica sa žlicom bila je izrezbarena asimetrično da stane u kut posude za kuhanje. Ručka je oblikovana s suptilnom krivuljom, što čini idealan oblik za korisnika s desnicom. Traka purpurnog umetka dodaje malo karaktera i težine dijelu žlice na ručici. A ravna površina na dnu drške omogućava da žlica sama stoji na stolu.

Naziv projekta : Balance, Ime dizajnera : Christopher Han, Ime klijenta : natural crafts by Chris Han.

Balance Drvena Žlica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.