Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etiketa I Pakovanje Pjenušca

Il Mosnel QdE 2012

Etiketa I Pakovanje Pjenušca Baš kao što se jezero Iseo prska po obalama Franciacorte, tako pjenušac navlaži stranice čaše. Koncept je grafički preraditi oblik jezera i izražava svu snagu rezervne boce izlivene u kristalnu čašu. Elegantna i živahna naljepnica, uravnotežena u svojoj grafici i bojama, odvažno je rješenje s prozirnim polipropilenom i potpuno vrućim tiskom na zlatnoj foliji kako bi pružila nove senzacije. Izlijevanje vina podcrtano je na kutiji na kojoj se oko omota omota grafika: jednostavna i dojmljiva sastavljena od dva elementa "slive et tiroir".

Naziv projekta : Il Mosnel QdE 2012, Ime dizajnera : Laura Ferrario, Ime klijenta : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Etiketa I Pakovanje Pjenušca

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.