Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka Za Uzgoj

BB Little Garden

Svjetiljka Za Uzgoj Ovaj projekt predlaže da se podrži ova nova upotreba koja pruža potpunije osjetilno iskustvo kuhanja. BB Mali vrt je blistava svjetiljka koja raste i želi ponovno posjetiti mjesto aromatičnih biljaka unutar kuhinje. Svezak je s jasnim linijama, kao pravi minimalistički objekt. Elegantni dizajn posebno je proučavan kako bi se prilagodio različitim unutarnjim okruženjima i dao posebnu notu kuhinji. BB Mali vrt je okvir za biljke, čista linija ih uvećava i ne ometa čitanje.

Naziv projekta : BB Little Garden, Ime dizajnera : Martouzet François-Xavier, Ime klijenta : Hall Design.

BB Little Garden Svjetiljka Za Uzgoj

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.