Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača

The GAN Switch

Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača Obično ako netko želi izvaditi električni utikač, potrebno je isključiti struju i izvući je uz obzirnu količinu energije. Ova konceptualna, ali vidljiva ideja omogućuje samo jednim prstom da obavi sav posao. Prekidač za uključivanje / isključivanje koji također kao gumb za izbacivanje utikača pomaže vam reći da li je utikač priključen na napajanje ili nije.

Naziv projekta : The GAN Switch, Ime dizajnera : Tay Meng Kiat Nicholas, Ime klijenta : .

The GAN Switch Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.