Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača

The GAN Switch

Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača Obično ako netko želi izvaditi električni utikač, potrebno je isključiti struju i izvući je uz obzirnu količinu energije. Ova konceptualna, ali vidljiva ideja omogućuje samo jednim prstom da obavi sav posao. Prekidač za uključivanje / isključivanje koji također kao gumb za izbacivanje utikača pomaže vam reći da li je utikač priključen na napajanje ili nije.

Naziv projekta : The GAN Switch, Ime dizajnera : Tay Meng Kiat Nicholas, Ime klijenta : .

The GAN Switch Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.