Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privremeni Informativni Centar

Temporary Information Pavilion

Privremeni Informativni Centar Projekt je privremeni paviljon mješovite namjene u Trafalgaru u Londonu za različite funkcije i događaje. Predložena struktura naglašava pojam "privremenosti" korištenjem reciklažnih kontejnera kao primarnog građevinskog materijala. Njegova metalna priroda treba uspostaviti kontrastni odnos s postojećom zgradom koja pojačava tranzicijsku prirodu koncepta. Također, formalni izraz zgrade organski je organiziran i uređen nasumično, stvarajući privremenu orijentaciju na licu mjesta kako bi privukla vizualnu interakciju tijekom kratkog života zgrade.

Naziv projekta : Temporary Information Pavilion, Ime dizajnera : Yu-Ngok Lo, Ime klijenta : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Privremeni Informativni Centar

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.