Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Koji Se Transformira

Ludovico

Namještaj Koji Se Transformira Način na koji štedi prostor prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se stavite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Također možete imati stol koji se može koristiti kao stol kad se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerojatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.

Naziv projekta : Ludovico, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Ludovico Namještaj Koji Se Transformira

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.