Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Koji Se Transformira

Ludovico

Namještaj Koji Se Transformira Način na koji štedi prostor prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se stavite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Također možete imati stol koji se može koristiti kao stol kad se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerojatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.

Naziv projekta : Ludovico, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Ludovico Namještaj Koji Se Transformira

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.