Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Two in One

Stolica Mislim da je kombinacija nakita od plastike i šperploče (drveta) vrlo perspektivna. Osnova ideje i konstrukcije ove stolice je luk-potkova. Luk-potkova može biti bilo koje boje, ali obavezno ojačan s dva para čeličnih šipki, jer negativni nagib prednjih nogu stvara dodatni trenutak i, zbog toga, dodatno opterećenje na njima. Stražnji dio stolice može se načiniti od šperploče i nastaviti na numerički upravljanom stroju. Stražnji i prednji dijelovi mogu se proizvesti pojedinačno, a zatim ih zalijepiti (na igle) ili sastaviti

Naziv projekta : Two in One, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Two in One Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.