Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Two in One

Stolica Mislim da je kombinacija nakita od plastike i šperploče (drveta) vrlo perspektivna. Osnova ideje i konstrukcije ove stolice je luk-potkova. Luk-potkova može biti bilo koje boje, ali obavezno ojačan s dva para čeličnih šipki, jer negativni nagib prednjih nogu stvara dodatni trenutak i, zbog toga, dodatno opterećenje na njima. Stražnji dio stolice može se načiniti od šperploče i nastaviti na numerički upravljanom stroju. Stražnji i prednji dijelovi mogu se proizvesti pojedinačno, a zatim ih zalijepiti (na igle) ili sastaviti

Naziv projekta : Two in One, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Two in One Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.