Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Upravljački Centar

Functional Aesthetic

Upravljački Centar Izazov dizajniranja zračnog centra za zračnu luku jest učinkovito prilagođavanje gusto opremljenih tehničkih prostora, smanjenje logističkih smetnji s neočekivanih događaja i konačno usklađivanje rada kontrolnog centra. Prostor se sastoji od 3 funkcionalna područja: Dnevna zona upravljanja i operacije, Ured rukovoditelja operacija i zona za upravljanje u hitnim situacijama. Karakteristični strop i zidni paneli od ekstrudiranog aluminija su različite arhitektonske značajke koje udovoljavaju i zvučnim, rasvjetnim i klimatizacijskim potrebama prostora.

Naziv projekta : Functional Aesthetic, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Upravljački Centar

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.