Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Upravljački Centar

Functional Aesthetic

Upravljački Centar Izazov dizajniranja zračnog centra za zračnu luku jest učinkovito prilagođavanje gusto opremljenih tehničkih prostora, smanjenje logističkih smetnji s neočekivanih događaja i konačno usklađivanje rada kontrolnog centra. Prostor se sastoji od 3 funkcionalna područja: Dnevna zona upravljanja i operacije, Ured rukovoditelja operacija i zona za upravljanje u hitnim situacijama. Karakteristični strop i zidni paneli od ekstrudiranog aluminija su različite arhitektonske značajke koje udovoljavaju i zvučnim, rasvjetnim i klimatizacijskim potrebama prostora.

Naziv projekta : Functional Aesthetic, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Upravljački Centar

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.