Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaša Za Vino

30s

Čaša Za Vino Čaša za vino iz 30-ih godina Saara Korppi posebno je dizajnirana za bijelo vino, ali može se koristiti i za druga pića. Izrađen je u vrućem dućanu koristeći stare tehnike puhanja stakla, što znači da je svaki komad jedinstven. Cilj Saara je dizajnirati visokokvalitetno staklo koje izgleda zanimljivo iz svih uglova, a kada se napuni tekućinom, omogućava da se svjetlost reflektira iz različitih uglova, dodajući dodatno uživanje u piću. Njezina inspiracija za Vino Čašu iz 30-ih dolazi iz njezinog prethodnog dizajna Cognac Glass iz 30-ih, oba proizvoda dijele oblik čaše i razigranost.

Naziv projekta : 30s, Ime dizajnera : Saara Korppi, Ime klijenta : Saara Korppi.

30s Čaša Za Vino

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.