Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovna Zgrada

The PolyCuboid

Poslovna Zgrada PolyCuboid je nova zgrada sjedišta tvrtke TIA, tvrtke koja pruža usluge osiguranja. Prvi kat oblikovan je granicama mjesta i vodovodnom cijevi promjera 700 mm koja prelazi mjesto podzemno, ograničavajući temeljni prostor. Metalna se struktura otapa u raznolikim blokovima sastava. Stubovi i grede nestaju iz svemirske sintakse, projicirajući dojam objekta, istodobno eliminirajući onaj zgrade. Volumetrijski dizajn inspiriran je TIA-ovim logotipom koji je samu zgradu pretvorio u ikonu koja predstavlja tvrtku.

Naziv projekta : The PolyCuboid, Ime dizajnera : Tetsuya Matsumoto, Ime klijenta : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Poslovna Zgrada

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.