Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blagovaonski Stol

Aks Sconcentrico

Blagovaonski Stol Tablica inspirirana prirodnim fenomenom krške erozije nazvanim Karren, prisutnim u Dolomitima. Koncept ovog objekta, izrađen od dragocjenog kararskog statuarskog mramora, predstavlja ljepotu i krhkost planine. Unutar žljebova su postavljene čelične kuglice koje simboliziraju protok vode koji s vremenom erodira mramor. Ljepota, krhkost, dinamičnost i energija zatvoreni u jednom objektu.

Naziv projekta : Aks Sconcentrico, Ime dizajnera : Ascanio Zocchi, Ime klijenta : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Blagovaonski Stol

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.