Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotografija

Coming of Age

Fotografija U Japanu se Coming of Age slavi kada djevojčice i dječaci napune dvadeset godina. Važna je to prilika kada napuste svoje tinejdžere i postanu odrasli s pravima, odgovornostima i slobodama. To je formalni događaj jednom u životu. Djevojke obično nose kimono, a dječaci kimono ili zapadnjačko odijelo. Svake godine prigoda se obilježava drugog ponedjeljka u siječnju.

Naziv projekta : Coming of Age, Ime dizajnera : Ismail Niyaz Mohamed, Ime klijenta : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Fotografija

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.