Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javno Područje

Quadrant Arcade

Javno Područje Arkada s popisa II. Razreda transformirana je u privlačno prisustvo ulice organiziranjem pravog svjetla na pravom mjestu. Općenito, ambijentalno osvjetljenje koristi se holistički, a njegovi efekti hijerarhijski se prikazuju kako bi se postigle varijacije u uzorku svjetlosti koje stvaraju interes i promiču veću upotrebu prostora. Strateško uklapanje za dizajn i postavljanje privjeska dinamičkih značajki upravljano je zajedno s umjetnikom tako da vizualni efekti izgledaju suptilnije nego prevladavajući. S nestajanjem dnevnog svjetla, elegantna struktura naglašena je ritmom električne rasvjete.

Naziv projekta : Quadrant Arcade, Ime dizajnera : Cehao Yu, Ime klijenta : AECOM.

Quadrant Arcade Javno Područje

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.