Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lobi Prostor

Liantan Shi

Lobi Prostor Primjenjujući veliki kiparski oblik kako biste preoblikovali prostor i stvorili vizualni fokus Najprije napravite veliki zakrivljeni strop s drvenom teksturom na ulaznoj visini, a na dnu zavoja oblikujte bazu. Zatim je s desne strane stupac osovine ukrašen u elipsu, a površinu okružuju tri latice lotosa. U vizualnom doživljaju, to je poput "pupoljnog lotosa" koji nosi cjelokupni prostor predvorja.

Naziv projekta : Liantan Shi, Ime dizajnera : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Ime klijenta : B.P.S design.

Liantan Shi Lobi Prostor

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.