Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelje izrađen je upravo na naslonu. To je referenca na simbol beskonačnosti - obrnutu cifru od osam. Kao da mijenja oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon za leđa objedinjen je s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju, koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizanje za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje, baš kao što to čine stezaljke.

Naziv projekta : Infinity, Ime dizajnera : Natalia Komarova, Ime klijenta : Alter Ego Studio.

Infinity Fotelja

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.