Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Quilling

Archangel Michael

Quilling Arhanđeo Mihael je uramljeni komad Quilling koji je Niamh stvorio. Njena inspiracija za stvaranje ovog Quilling djela Arhanđela Mihaela potekla je od njene majke. Kad je baka bila jako bolesna, Niamhina majka bila je u njihovom automobilu i značka za Arkanđela Mihaela pala je s ogledala u džep kad je baka preminula i to im je pružilo sve utjehu znajući da je zaštićena. Cilj je stvoriti početni utjecaj dok gledatelj promatra komad, a iz toga privlači gledatelje bliže vidjeti detalje koji su uključeni.

Naziv projekta : Archangel Michael, Ime dizajnera : Niamh Faherty, Ime klijenta : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.