Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vreća Za Kacigu

Toba Tank

Vreća Za Kacigu Toba nudi mogućnost upravljanja mlaznom kacigom nakon što je parkirano vozilo. Potpuno vodoodbojni i antibaskulirani, obloženi su patentnim zatvaračem, izrađeni su od 87% recikliranog materijala za oporavak i prijenosni su ručno, ramenima i ruksakom. Toba pozdravlja mlazni šlem iznutra prema prilagođenim osobnim predmetima. Nošenje kacige, pretvara dizajnersku torbu, udobnu i otpornu. Bez obzira na to što se troši, patentni zatvarač ostaje prianjan za tijelo radi potpune sigurnosti. Za sve i za svaku priliku, radni kontekst (ako se krećete na dva kotača) i slobodno vrijeme. Prvi poklopac za mlaz kacige.

Naziv projekta : Toba Tank, Ime dizajnera : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Ime klijenta : Toba Tank.

Toba Tank Vreća Za Kacigu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.