Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za promišljanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kulturu tvrtke. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako unutar, tako sa zaposlenicima, tako i sa kupcima. Integrirana unija između koristi, predanosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje križ u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Naziv projekta : InterBrasil, Ime dizajnera : Mateus Matos Montenegro, Ime klijenta : InterBrasil.

InterBrasil Redizajn Identiteta Marke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.