Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ormar

Arca

Ormar Arca je monolit zarobljen u mreži, sanduk koji pluta uzduž zajedno sa svojim sadržajem. Lakirani mdf spremnik, zatvoren u idealnu mrežu izrađenu od masivnog hrasta, opremljen je s tri ukupne ladice za ekstrakciju koje se mogu organizirati prema različitim potrebama. Čvrsta čvrsta mreža od hrastovine oblikovana je za prihvat staklenih ploča s termoformiranom konstrukcijom kako bi se dobio organski oblik koji simulira zrcalo vode. Čitav ormar počiva na prozirnom metakrilatnom nosaču kako bi se naglasio idealni plutajući.

Naziv projekta : Arca, Ime dizajnera : Giuliano Ricciardi, Ime klijenta : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Ormar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.