Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tradicionalna Haljina

Iranian Sarv

Tradicionalna Haljina Iranski Sarv je tradicionalna haljina kao noćna haljina. Ona želi biti simbol Irana poput svog imena. Inspirirana je iranskim slikama i Sarvom (Sarv je u Iranu ime drveta). u draguljima i Serme-Douzi kako bi se obukli u eri Safaviyeh. Danas Termeh ima dekorativnu ulogu u iranskim kućama. Namjena dizajnera je da promjene promijeni očuvanjem originalnosti, Moderniziranjem i dovede kao odijelo. Termeh haljina s iranskim vezom i Sermeh-Dozi (vrsta ručne izrade na tkanini) poput ostalih tkanina, može se koristiti.

Naziv projekta : Iranian Sarv, Ime dizajnera : Gol Sarv, Ime klijenta : .

Iranian Sarv Tradicionalna Haljina

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.