Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Gitara

Black Hole

Višenamjenska Gitara Crna rupa je multifunkcionalna gitara koja se temelji na hard rock stilovima i metal glazbenim stilovima. Oblik tijela pruža gitaristima osjećaj ugode. Opremljen je tečnim kristalnim zaslonom na fretbordu za generiranje vizualnih efekata i programa učenja. Brailleovi znakovi iza vrata gitare mogu pomoći slijepim ili slabim vidom da sviraju gitaru.

Naziv projekta : Black Hole, Ime dizajnera : Pouladvar, Ime klijenta : Pouladvar Design Group.

Black Hole Višenamjenska Gitara

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.