Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaša Konjaka

30s

Čaša Konjaka Rad je bio osmišljen za ispijanje konjaka. Slobodno se puši u staklenom studiju. Zbog toga je svaki stakleni komad individualan. Staklo je lako zgrabiti i izgleda zanimljivo iz svih uglova. Oblik čaše odražava svjetlost iz različitih kutova, dodajući dodatni užitak u piću. Zbog spljoštenog oblika čaše, možete staviti čašu na stol po želji odmaranje na bilo kojoj od njezinih strana. Ime i ideja djela slavi starenje umjetnika. Dizajn odražava nijanse starenja i poziva na tradiciju starenja konjaka kako bi se poboljšala kvaliteta.

Naziv projekta : 30s , Ime dizajnera : Saara Korppi, Ime klijenta : Saara Korppi.

30s  Čaša Konjaka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.