Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Reverse

Sat Dok vrijeme prolazi, satovi su ostali isti. Reverse nije običan sat, to je preokret, minimalistički dizajn sata s suptilnim promjenama, što ga čini jedinstvenim. Ruka okrenuta prema unutra okreće se unutar vanjskog prstena kako bi označila čas. Mala ruka okrenuta prema van stoji sama i okreće se kako bi naznačila minute. Reversa je stvorena uklanjanjem svih elemenata sata osim njegove cilindrične baze, odakle je mašta preuzela maha. Ovaj dizajn sata želi podsjetiti vas na vrijeme.

Naziv projekta : Reverse, Ime dizajnera : Mattice Boets, Ime klijenta : Mattice Boets.

Reverse Sat

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.