Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urološka Klinika

The Panelarium

Urološka Klinika Panelarium je novi prostor za kliniku dr. Matsubara, jednog od rijetkih kirurga koji je certificiran za rad na sustavima robotskih operacija da Vinci. Dizajn je inspiriran digitalnim svijetom. Komponente binarnog sustava 0 i 1 interpolirane su u bijeli prostor i utjelovljene su ploče koje strše iz zidova i stropa. Pod također slijedi isti aspekt dizajna. Ploče, iako je njihov slučajni izgled funkcionalan, postaju natpisi, klupe, šalteri, police za knjige, pa čak i ručke na vratima, i što je najvažnije, sjenila za oči osiguravaju minimalnu privatnost za pacijente.

Naziv projekta : The Panelarium, Ime dizajnera : Tetsuya Matsumoto, Ime klijenta : Matsubara Clinic..

The Panelarium Urološka Klinika

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.