Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato zadatak Jato Design-a je pretvoriti tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - biti ne samo šoping centar, već i kulturno središte događanja nadahnutih knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor heroja u kojem se posjetitelji kreću u okruženju osvijetljenog drveta i oplemenjenim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stubišta služe kao zajednički prostori koji posjetitelje potiču da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.

Naziv projekta : Jiuwu Culture City , Shenyang, Ime dizajnera : JATO Design International Ltd, Ime klijenta : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Knjižara, Trgovački Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.