Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Liquid

Stol Tekućina je lagan i jak moderan stolni stol inspiriran dinamičnim i fluidnim strukturama koje se nalaze u prirodi. Već je dosta dizajna tablica, stvaranje smislenog je izazovno. No tekućina nije vaš uobičajeni stol, odabirom visokokvalitetnog epoksidnog obogaćenog staklom od e-vlakana, stol ne samo da izgleda lagano, već samo teži 14 kilograma. Kao rezultat ovog i njegovog bezvremenog dizajna, možete ga lako pomicati u svakom prostoru.

Naziv projekta : Liquid, Ime dizajnera : Mattice Boets, Ime klijenta : Mattice Boets.

Liquid Stol

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.