Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

vanory Estelle

Svjetiljka Estelle kombinira klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno izrađenog staklenog tijela s inovativnom tehnologijom rasvjete koja proizvodi trodimenzionalne svjetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namjerno osmišljena kako bi svjetlosna raspoloženja pretvorila u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačnu raznolikost statičkih i dinamičkih ugođaja koja proizvode sve vrste boja i prijelaza, kojima se upravlja putem dodirne ploče na svjetiljci ili aplikacije za pametni telefon.

Naziv projekta : vanory Estelle, Ime dizajnera : Chris Herbold, Ime klijenta : vanory.

vanory Estelle Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.