Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Merging Galaxies

Kolekcija Nakita Zbirka nakita Merging Galaxies Olge Yatskaer temelji se na tri glavna elementa, od kojih su dva izrađena u dvije različite veličine, a predstavljaju galaksije, planetne sustave i planete. Komadi postoje u zlato / lapis lazuli, zlato / žad, srebro / oniks i srebro / lapis lazuli. Svaki element ima stražnji dizajn u obliku mreže, koji predstavlja gravitacijske sile. Na taj se način komadi neprestano transformiraju dok se nose, kako se elementi okreću. Štoviše, optičke iluzije nastaju finim urezivanjima, kao da su postavljeni mali dragulji.

Naziv projekta : Merging Galaxies, Ime dizajnera : Olga Yatskaer, Ime klijenta : Queensberg.

Merging Galaxies Kolekcija Nakita

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.