Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagani i prozračni namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih užadi. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod kutnih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadzemna sjedala i jastuci dovršavaju sastav.

Naziv projekta : Shell, Ime dizajnera : Natalia Komarova, Ime klijenta : Alter Ego Studio.

Shell Kauč

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.