Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Šalica Za Kavu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kavu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kave i zalijevaju se ili se natapaju od izlijevanja kave. Kako bi se to spriječilo, ova šalica za kavu ima tanjur s namjenskim utorima koji drže poslastice na kavi. Budući da je kava jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete doživljaja ispijanja kave ima značaj u svakodnevnom životu.

Naziv projekta : WithDelight, Ime dizajnera : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Ime klijenta : Brown University.

WithDelight Šalica Za Kavu I Tanjurić

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.