Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prijenosni Plinski Štednjak

Herbet

Prijenosni Plinski Štednjak Herbet je prijenosni plinski štednjak, tehnologija omogućuje optimalne uvjete na otvorenom i pokriva sve standardne zahtjeve za kuhanje. Peć se sastoji od čeličnih dijelova lasersko rezanog i ima otvoreni i zatvoreni mehanizam koji se može zaključati u otvorenom položaju kako bi se spriječilo puknuće tijekom upotrebe. Otvoreni i zatvoreni mehanizam omogućuje jednostavno nošenje, rukovanje i skladištenje.

Naziv projekta : Herbet, Ime dizajnera : Idan Herbet, Ime klijenta : IDAN HERBET.

Herbet Prijenosni Plinski Štednjak

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.