Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torbica

Lemniscate

Torbica Torbice male veličine svestrane su za dnevnu i noćnu upotrebu. S ručkom simbola „beskonačnost“, torbi nema maštovitih dodataka. Glavni materijal je koža koja je pokazatelj elegancije i sklada. dizajn nastoji prikazati nečiji moderni i luksuzni način života na jednostavan i izravan način "ravnoteže". Time ova torba predstavlja znak minimalističke mode.

Naziv projekta : Lemniscate , Ime dizajnera : Ho Kuan Teck, Ime klijenta : MYURÂ.

Lemniscate  Torbica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.