Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Robot Pomoći

Spoutnic

Robot Pomoći Spoutnic je potporni robot dizajniran za edukaciju kokoši da polože u svoje gnijezdo kutije. Kokoši ustaju pri svom pristupu i vraćaju se u gnijezdo. Uzgajivač obično mora vršiti obilazak svih svojih zgrada svakih sat ili čak pola sata na vrhuncu polaganja kako bi spriječio da kokoši odlažu svoja jaja na zemlju. Mali autonomni robot Spoutnic lako prolazi ispod lanaca opskrbe i može kružiti u cijeloj zgradi. Njegova baterija drži dan i puni se u jednoj noći. To uzgajiva uzgajivače od napornog i dugog zadatka, omogućavajući bolji prinos i ograničavajući broj odbačenih jajašaca.

Naziv projekta : Spoutnic, Ime dizajnera : Frédéric Clermont, Ime klijenta : Tibot Technologies.

Spoutnic Robot Pomoći

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.