Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavina

Moon

Slavina Organski izgled slavine i kontinuitet krivulja inspiriran je polumjesečevom fazom Mjeseca. Luna za kupaonicu Moon integrira i tijelo i ručku u jedinstveni oblik. Kružni presjek izdiže se od dna slavine do izlaznog izljeva stvarajući profil Mjesečeve slavine. Čist rez odvaja tijelo od ručke, a volumen je kompaktan.

Naziv projekta : Moon, Ime dizajnera : David Grifols, Ime klijenta : MOS.

Moon Slavina

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.