Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Diva

Privjesna Svjetiljka Dizajner ovog privjeska inspiriran je modernim kipovima, prirodnim fenomenima i suvremenom arhitekturom. Oblik svjetiljke definiran je od anodiziranih aluminijskih stupova koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, čime se stvara savršena ravnoteža. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled.

Naziv projekta : Diva, Ime dizajnera : Daniel Mato, Ime klijenta : Loomiosa Ltd..

Diva Privjesna Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.