Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Space

Privjesna Svjetiljka Dizajnera ovog privjeska nadahnula je eliptična i parabolična orbita asteroida. Jedinstveni oblik svjetiljke definiran je anodiziranim aluminijskim stupovima koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, čime se postiže savršena ravnoteža. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled. Neki kažu da svjetiljka podsjeća na anđela, drugi misle da izgleda kao graciozna ptica.

Naziv projekta : Space, Ime dizajnera : Daniel Mato, Ime klijenta : Loomiosa Ltd..

Space Privjesna Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.