Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usluga Za Poruke

Moovin Card

Usluga Za Poruke Moovin Card inovativni je alat za razmjenu poruka utemeljen na QR kodu koji je kombinacija čestitke i video poruke. Moovin omogućuje potrošačima da izrade i pričvrste personalizirane foto i video poruke stvorene pomoću Moovin aplikacije na fizičke čestitke. Video poruke povezane su s QR kodovima koji su već ispisani unutar kartica. Primatelj jednostavno mora skenirati QR kôd za gledanje videozapisa. Moovin je jedinstvena usluga prebacivanja poruka koja pomaže u prenošenju osjećaja koje je teško izraziti riječima.

Naziv projekta : Moovin Card, Ime dizajnera : Uxent Inc., Ime klijenta : Moovin.

Moovin Card Usluga Za Poruke

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.