Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnost

Gold and Spiderweb

Umjetnost Pauk i njegova prirodna estetika uvijek su privlačili pozornost. Nažalost, njegova ljepota ne traje dugo. Cilj je bio zauvijek sačuvati tu slavu i prikazati je na najneobičniji način stvarajući i umjetnički objekt koji ne kopira i ne nalikuje onome što je čovječanstvo napravilo prije. Da bi postigao taj cilj, Andrejs Nadezdinskis suočio se s mnogim poteškoćama: kako ga transportirati, pohraniti i kasnije prekriti zlatom od 24 tisuće kuna.

Naziv projekta : Gold and Spiderweb, Ime dizajnera : Andrejs Nadezdinskis, Ime klijenta : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Umjetnost

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.