Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usluga Za Poruke

Moovin Board

Usluga Za Poruke Moovin Board je inovativan višekorisnički alat za razmjenu video poruka sa QR kodom koji je kombinacija fizičke ploče s porukama i video poruke. Omogućuje više korisnika da zajedno stvaraju pojedinačne pozdravne video poruke s Moovin aplikacijom i povezuju ih s QR kodom ispisanim na ploči s porukama kao pojedinačni video koji kombinira sve dobre želje. Primatelj jednostavno mora skenirati QR kôd da bi mogao gledati poruku. Moovin je nova usluga prebacivanja poruka koja pomaže u prenošenju osjećaja i emocija koje je teško izraziti samo riječima.

Naziv projekta : Moovin Board, Ime dizajnera : Uxent Inc., Ime klijenta : Moovin.

Moovin Board Usluga Za Poruke

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.