Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usluga Za Poruke

Moovin Board

Usluga Za Poruke Moovin Board je inovativan višekorisnički alat za razmjenu video poruka sa QR kodom koji je kombinacija fizičke ploče s porukama i video poruke. Omogućuje više korisnika da zajedno stvaraju pojedinačne pozdravne video poruke s Moovin aplikacijom i povezuju ih s QR kodom ispisanim na ploči s porukama kao pojedinačni video koji kombinira sve dobre želje. Primatelj jednostavno mora skenirati QR kôd da bi mogao gledati poruku. Moovin je nova usluga prebacivanja poruka koja pomaže u prenošenju osjećaja i emocija koje je teško izraziti samo riječima.

Naziv projekta : Moovin Board, Ime dizajnera : Uxent Inc., Ime klijenta : Moovin.

Moovin Board Usluga Za Poruke

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.