Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Zadnjih 9 glazbeni je blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i povezanost vizualne komponente i glazbe. Zadnjih 9 proizvodi glazbene kompilacije od kojih svaka sadrži glavnu glazbenu temu odraženu u vizualnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i glazbenika Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakiranje od vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Naziv projekta : Tropical Lighthouse, Ime dizajnera : Robert Bazaev, Ime klijenta : LAST 9.

Tropical Lighthouse Vinil Ploča

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.