Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Zadnjih 9 glazbeni je blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i povezanost vizualne komponente i glazbe. Zadnjih 9 proizvodi glazbene kompilacije od kojih svaka sadrži glavnu glazbenu temu odraženu u vizualnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i glazbenika Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakiranje od vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Naziv projekta : Tropical Lighthouse, Ime dizajnera : Robert Bazaev, Ime klijenta : LAST 9.

Tropical Lighthouse Vinil Ploča

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.