Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatski Aparat Za Kavu

F11

Automatski Aparat Za Kavu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su uvećani spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje kako bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za kuhanje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kavu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne reznice.

Naziv projekta : F11, Ime dizajnera : Nicola Zanetti, Ime klijenta : Dr Coffee.

F11 Automatski Aparat Za Kavu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.